Contact

Heb je vragen?

Dan kan je ons altijd een mail sturen. Sommige vragen komen regelmatig terug, kijk daarom eerst hieronder naar de veelgestelde vragen:

Wat is de beste manier om Maes Pils te bewaren?

De beste manier om je Maes Pils te bewaren is in een koele droge plaats buiten het bereik van direct zonlicht en warmte. Natuurlijk, als je onmiddellijk van onze Maes Pils wil genieten dan moet je deze koelen tot 3°- 5°C.

Bevat Maes gluten?

Bier bevat gluten, dat afkomstig is uit het graan waarmee het wordt gebrouwen. Slechts een fractie van het gluten in het graan komt in het bier terecht en de exacte hoeveelheid is afhankelijk van het gebruikte soort graan. Maes Pils wordt gebrouwen met gerst en bevat slechts sporen van gluten. Ook het brouwproces is van invloed op de hoeveelheid gluten. Over het algemeen geldt: hoe helderder en blonder het bier, hoe minder gluten erin zit. Sommige mensen zijn allergisch voor gluten en moeten een glutenarm of glutenvrij dieet volgen. Of mensen op zo'n dieet bier kunnen drinken, is afhankelijk van hoe erg de allergie is en het soort bier. In veel gevallen is lagerbier (in de volksmond vaak pils genoemd) geen probleem voor mensen met een glutenallergie. Wie allergisch is kan echter best zelf beoordelen hoe gevoelig ze zijn.

Waar kan ik Maes glazen kopen?

Jammer genoeg verdelen we geen glazen van Maes buiten het HORECA kanaal. Daarnaast zijn er regelmatig promoties waar je bij aankoop van bepaalde Maes producten een glas krijgt.

Kan ik de brouwerij bezoeken?

Gezien het zeer hoge aantal aanvragen en gezien de grote complexiteit in de brouwerij, is het voor ons niet langer mogelijk om brouwerijbezoeken te organiseren.

Ik zou graag werken voor Alken-Maes, waar kan ik me aanmelden?

Indien je het Maesters team wilt vervoegen dan moet je zeker eens gaan kijken op onze job site: http://jobs.alken-maes.be/

Ik ben student en maak een werk over Alken-Maes of de bier sector. Kunnen jullie mijn enquête invullen?

Wij ontvangen regelmatig vragen van studenten over de biermarkt. Wij kunnen jammer genoeg niet voldoende tijd vrijmaken om al deze aanvragen te beantwoorden. Wel kan je alvast heel wat informatie terugvinden op onze websites:

Wat zijn de hoofdingrdiënten van Maes Pils?

Maes Pils bevat enkel natuurlijke ingrediënten: water, gerst, mout en hop.

Kan Maes mij gratis gadgets bezorgen?

We ontvangen dagelijks vele aanvragen voor gadgets, tombolaloten en andere materialen van Maes-fans uit het hele land. Het is voor ons onmogelijk om op al deze vragen in te gaan, daarom kunnen we jammer genoeg geen materialen meer versturen.

Hoeveel calorieën zitten er in mijn Maes?

Alle bieren in het Maes gamma worden met de grootste zorg gebrouwen. Alle informatie over de ingrediënten en voedingswaarden van onze bieren kan je terugvinden in het product overzicht op deze website.

Kan ik mijn evenement laten sponsoren?

Voor sponsoraanvragen kan je ons een mail sturen. Wij zullen je dan rechtstreeks contacteren. Let wel de aanvraag moet minimaal 3 maanden op voorhand gebeuren.

Ik zou graag een stage doen bij Alken-Maes, waar kan ik me aanmelden?

Indien je het Maesters team wilt vervoegen dan moet je zeker eens gaan kijken op onze job site: http://jobs.alken-maes.be/

Wat doet Maes voor het milieu?

We zijn er van overtuigd dat ons “Brewing a Better Future”-programma de juiste balans nastreeft, en dat het een goede aanpak volgt naar het milieu toe, naar de maatschappij waarin we opereren evenals naar de burgers. Wil je er meer over weten, ga dan zeker kijken op: http://www.alken-maes.be/nl#/nl/onze-kijk-op-duurzaamheid

Alcoholmisbruik schaadt de gezondheid.